Nu går det fort!

31 juli, 2016

Nu går det fort. Ja inte mina löppass utan tiden (!)Dygnen har fortfarande 24 timmar men den sista veckan har dessa timmar passerat mycket fortare än de brukar. Det är antagligen så varje år sista veckan innan det är dags att börja arbeta. Det är så mycket som ska hinnas med innan arbetet börjar igen. Så många personer du måste träffa när alla är lediga o s v. Jag ska dessutom börja på ett nytt arbete imorgon. Det känns spännande och det ska bli roligt. Jag hoppas att jag inte "glömmer bort" att jag ska hinna med mina löppass också. Snart är det september och dags för Lidingöloppet. Tiden kommer att gå fort nu också. Det är jag fullständigt övertygad om.

Den här veckan har inte varit lika lyckad när det gäller mina planerade löppass. Förra veckan körde jag intervallerna på gymmet så jag kunde ställa in hastigheten för att få samma hastighet hela tiden och alla intervaller. Jag har varit på gymmet och tränat även den här veckan men jag hade en blåsa under vänster fot. På samma fot hade jag världens skavsår på hälen. Inget plåster hjälpte så jag valde att avstå intervallpassen den här veckan. Med tanke på att jag flyttade ett långpass till måndagen och genomförde ett långpass idag så får jag vara nöjd i alla fall tycker jag. Även om tiden går fort så är det ganska många veckor kvar till jag bör vara i mitt livs sundaste form igen.

Nu blir mitt mantra: håll i, håll ut.

Det handlar bara om att när jag kommer hem inte sätta mig ner utan byta om direkt och ge mig ut på mina löppass. Hur svårt kan det vara? 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!