Vad driver dig?

14 augusti, 2016

 

Vad driver dig, vad får du ut av detta? Den frågan fick jag av en tidigare arbetskamrat som var på anställningsintervju hos mig i veckan. Det var första gången som jag som chef fick den frågan och den ställde mig lite grann. Jag har mål och visioner för mitt arbete och jag vet vad som driver mig men att formulera det högt för någon annan gjorde att jag började fundera och gör så ännu. Det är alltid bra att få frågor som gör att jag måste tänka efter för ibland vet vi kanske inte vad som driver oss eller så har det ändrats under resans gång, kanske inte själva drivkraften men väl målet. Så ett stort tack för den!

Det gäller ju inte enbart arbetet utan ibland funderar jag också över vad som driver mig när det kommer till idrottandet. Vad är det som gör att jag springer minst tre gånger i veckan. För vad? Vad är det som gör att jag utan att tänka efter byter om en fredag efter arbetet? Vi har givetvis olika drivkrafter men det som avgör om vi ska lyckas i längden är att vi gör något för oss själva och inte för andra. Drivkraften kan inte vara att göra någon annan nöjd, springa för att andra tycker det o s v.

För mig gick långpasset idag väldigt bra. Lätta fötter och inga problem att springa hela passet förutom över plankorna då jag springer i ett terrängspår. Att springa över smala plankor känns lite riskabelt. Hela veckan har träningen gått bra. Jag bytte visserligen veckodag då det spöregnade den ena dagen men tre löppass på fyra dagar går det också även om det inte är optimalt med tanke på behovet av vila men, men.

Veckans affirmation: Min bästa tid är nu! (återkommer i nästa blogginlägg)

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!