Min bästa tid var inte i veckan!

21 augusti, 2016

Min bästa tid är nu skrev jag förra veckan att jag skulle leva efter veckan som varit. Förra söndagen "flög" jag fram i terrängspåret och inget kändes jobbigt. Vädret var helt perfekt för mig som inte gillar att löpträna i hög värme. Jag brukar inte ha problem att löpträna i regn, hagel eller snö för den delen. Jag väljer att skriva brukar för i veckan fick jag det. När det var dags att träna regnade det hela tiden, och de andra dagarna också för den delen. Jag tänkte göra som jag gjorde veckan före, byta träningsdag. Det gick inte bättre det för det regnade då också och mitt sinnestillstånd var lika grått. Det innebär att det inte har blivit några intervallpass den här veckan. Det är första gången i mitt liv som jag inte följer den planering jag gjort. Vet inte riktigt vad det beror på. Dagens långpass har inte blivit av ännu och just nu regnar det så vi får se om jag tar mig ut om en timme.

Jag har annars ett nytt jobb som jag hinner med under ordinarie arbetstid, eller jag har helt enkelt bestämt mig för att göra det och det fungerar. Jag har bara arbetat i tre veckor och har med andra ord smekmånad ännu men där känner jag att min bästa tid är nu och även framåt. Det känns skönt att känna att jag har hamnat på rätt plats.

Det är 34 dagar kvar till jag ska springa Lidingöloppet 15 km men än stressar inte det mig. Kondition är en färskvara men att ha missat en vecka av 12 gör ju inte att jag inte kommer att orka med det. Jag känner en person som sprang Ultravasan 90 km igår och om det går att överleva klarar jag 15 km också även om vi har lite olika förutsättningar.

Nu ock några dagar framåt kommer mantrat att bli Just do it. Det är enkla ord som alla förstår och är användbara i många sammanhang.

Hoppas att veckan som kommer blir annorlunda än den som var.

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!