Reebok fortsätter satsa på lätt vikt och flexibilitet till hösten och lanserar

6 september, 2012


Reebok fortsätter satsa på lätt vikt och flexibilitet till hösten och lanserar RealFlex Speed och RealFlex Flight, en vidareutveckling av barfotamodellen RealFlex Optimal.

Både RealFlex Speed och Realflex Flight har fokus på flexibilitet, naturlig rörelse och full rörelsefrihet i framfoten men är något mer uppbyggda än sin föregångare Realflex Optimal för att bättre lämpa sig för längre distanser. Realflex Speed passar de löpare som har ett så kallat neutralt löpsteg medan Realflex Flight lämpar sig väl för de löpare som är i behov av lite mer stabilitet då de springer. Båda modellerna har extra förstärkning på häl och tå för bra grepp och en ovansida i mesh för flexibilitet och ventilation. Vikt 275 gram.

RealFlex Optimal 3.0 är en mer avskalad löpsko där fokus ligger på flexibilitet och lätthet. De av varandra oberoende flexenheterna på undersidan av skon förstärker det naturliga rörelsemönster, likt en barfotasko, samtidigt som den ger ett visst skydd. Skon passar bäst till kortdistans. Vikt 255 gram.

Taggar

Reebok

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!