På banan igen!

28 augusti, 2016

Efter att ha haft en hel vecka med träningsuppehåll är jag på banan igen med träningen. Har hunnit med både gym och löppass. Det är bara att hoppas att det håller i sig för nu är det snart dags för Lidingöloppet. När det gäller vissa delar i livet går tiden väldigt fort, alldeles för fort ibland.

En veckas träningsuppehåll visade sig ge en viktminskning på tre kilo (!) Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det men jag förtränger det så jag inte inbillar mig att ett hållbart sätt att gå ner i vikt är att hoppa över träningen.

Jag hade bestämt mig för att hoppa över Facebook och datorspel under en arbetsvecka och det gick förvånansvärt bra måste jag säga, även om jag inte fick mer tid till annat eller jag valde att inte göra så mycket mer eftersom jag valde att läsa en bra bok istället. Min dotter funderade efter tre dagar vad jag hade gjort eftersom jag var så trevlig (?) när hon pratade med mig i telefonen, mycket trevligare än vanligt. Nu skulle jag kunna tänka att jag inte tränar för då går jag ner i vikt och jag läser inte någonting på Facebook för då blir jag mycket trevligare men det tänker jag inte göra för både träning och Facebook är aktiviteter som jag uppskattar. (I lagom mängd för det sistnämnda)

Nu är det 27 dagar kvar till Lidingöloppet och jag inser att snart kommer även september vara över även fast det är augusti nu. Hösten här snart med andra ord.

Veckans mantra blir: Lätta fötter!

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!