Nej, nej, nej!

21 september, 2016

Nej, nej, nej! Så tänkte/kände jag i tisdags morse när jag vaknade och tyckte mig känna att jag hade ont i halsen. Ont i halsen = inget Lidingölopp. Aldrig, jag godtar inte detta sa jag högt till mig själv och det verkar ha gett effekt för det blev inget av med det onda. Det bara försvann av sig själv. Jag är nästan aldrig sjuk och det hade varit typiskt om jag skulle bli det just till Lidingöloppet.

Idag var det så sista träningen inför helgens lopp. Det blev intervaller på gymmet. Jag har börjat uppskatta det nu när jag kan ställa in hastigheten och dessutom hålla samma hastighet i alla intervaller. Nu är det två dagars vila som gäller. I alla fall kroppslig vila. Huvudet får anstränga sig ett tag till.

Väskan är packad, ungefär som när du väntar barn, och jag hoppas att allt är med nu då. Det är viktigt att det är rätt kläder. Kläder som är väl utprövade för att vara så funktionella som möjligt. Det får inte skava någonstans o s v. Nya skor ska jag unna mig efter loppet. Det är lättare att springa om jag vet att jag får en belöning efteråt och nya skor ingår i den kategorin.

Nu är det bara att springa 15 km med ett leende på läpparna hela tiden. Det går lättare att springa då även om mina tankar går åt ett visst håll när jag springer och ler samtidigt men det ska väl gå det också:)

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!