1:a december

1 december, 2016

Så har jag då avverkat 39 dagar, Runstreak. November började med korta sträckor, då vädret var lite så där. Underkylt och snöblask.Ingen favorit.

Men det bättrade på sig. (Eller så bättrade jag på mig...)

Jag har plockat fram pannlampan, underställ, reflexväst, vantar mm... Vinterlöpning är väl ingen höjdare. Men kommer man ut under denna gråstrista årstid, så fixar man galant löpningen när det börjar ljusna igen.

Har t om bliivt tvungen att jogga en tidig (nåja) lördagmorgon. Ingen morgonjoggare, men ges ingen annan tid så blir det så.

 

Och nu har jag bestämt mig, på riktigt. Nästa höst, väntar maraton. Det är mycket därför jag nu kör Runstreak. För att kickstarta min löpning lixom. 

Joggar sakta mestadels. Inga misstag nu, med för tuffa pass som frestar mina ben/knän. "Been there, done that".

 

Har ännu så länge klarat mig ifrån förkylningar och vinterkräksjukan, som härjar i trakten.

 

Fram till jul fortsätter min dagliga rundor, ska lägga om det hela lite tänkte jag. Korta rundor varannan dag och så några längre rundor igen. De längsta har varit runt 11-12 km nu. Och innan årets slut tänkte jag få ihop nån långrunda om 17-18 km. 

Hunnit avverka en julmarknad också. Eller mindre julskyltning. Sålde mina hemsydda änglar och tomtar. Försäljningen gick bra, fick sålt mycket. Halva intäkterna går dessutom till insamling "Min stora dag", så det känns extra kul, att göra nåt gott.

 

Lev gott, ha det gott! Och stressa inte, det blir jul ändå.

 

 

 

 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!