Härlig kvälls tur gav lite energi

13 september, 2012

Imorse när jag vakna kände jag så risig, himla tur att man måste kasta sig upp göra frukost till sonen och komma iväg till dagis. Annars hade jag nog legat kvar i sängen. Han hjälpt mig upp många gånger. Sämsta var kanske när jag fick ryggskott och han vakna och börja skrika/gråta mitt i natten. Det nog det närmaste jag kommit att tuppa av pga av smärta. 

Hursomhelst har hela min dag gått i samma sega anda. Hade barn vakt en kort stund efter jobbet. Men var inte sugen på springa för 5 öre. Men studsa som plannerat fast idag skulle jag bara på känsla, ingen klocka! Jag hade med mig klockan vill ju logga träningen men inte stressa upp mig. Satt klockan på visa tiden, men då börja jag räkna tiden mot ungefärlig sträcka, vända på klockan och tänkte att nu får jag ge mig. Gick inte fort idag med njöt av turen i det härliga vädret. Gissar att det kan vara sista löpturen på kvällen i shorts och t-shirt. Mina knän gnällde lite att dom var kalla.

Körde mina Adidas Feather2, har fått snöra om dom pga att jag riktigt ont på ovansidan av foten så jag skippat dom mellersta hålen (se nedan), men det verkar det ha gått över. Perfekt till Halvmaran =)
Älskar dom här skorna förutom en sak. Stora småsten (jag umgåtts med en 4a åring hela veckan, så visa konstiga ord får ni stå ut med, hehe) fastnar i sulan. Inte dom här små gruss stenarna men större och är väldigt irriterande, hände mig 3 gånger idag så jag fick stanna.

Väl hemma var jag faktiskt lite piggare, natta sonen och läste genom en bok om djur där han fråga vad varrenda djur väger!?!! Det var typ det intressanta. Plocka fram en katalog med löpar skor istället ;).

Sen fick jag nån ryck och börja storstäda hemma i 2 timmar och gjorde pannkaks smet efter.
Vart lite överkurs att vispa vispgrädden manuelt också, ville inte väcka honom med elvispen då hade jag fått ligga där brevid och: Zebra 750kg, Elefant 1.3 ton, Ekorre 2kg osv. =)

Såå skönt att få tillbaka lite energi, var bara som nån tände lampan. Veckan varit som en dimma annars. Börjar för en gångs skull känna mig taggad för Stockholm Halv Marathon. Min tredje anmälan och "håll i tassarna" första deltagande. 

 

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!