Logistik på hög nivå!

14 januari, 2017

 

Nu är lärare och elever tillbaka efter jullovet och det innebär att det är full fart på arbetet. Det samtidigt som jag ska springa varje dag och dessutom börja med karateträningen. Arbetsveckan började med studiedag och ett tandläkarbesök på kvällstid (!) För att få till detta blev jag tvungen att ta bilen till arbetet. En enkel resa på ca 4,5 mil. Väl hemma bytte jag om till träningskläder och tog en promenad till tandläkaren, eller tandhygienisten om jag ska vara riktigt noga. Efter besöket sprang jag hem. Annars hade jag inte fått in dagens löptur.

Dag 66 och 67 var det inte några problem med. Dag 66 var på gymmet eftersom jag brukar träna på gym på tisdagar. Värre blev det med dag 68 då jag skulle hinna med att åka till karateträningen också. Den här veckan valde jag att ta bil till arbetet en gång till samma vecka. Det ger mig lite dåligt samvete och ännu värre blev det då jag var tvungen att ta bilen även på fredagen eftersom det inte fanns någon parkeringsplats på torsdagskvällen när jag kom hem. Eller plats fanns det ju men det var en betalplats och då tog jag bilen istället. Eftersom jag tog bilen på torsdagen hann jag springa innan jag åkte till karateträningen. Nu var jag bara och tittade på träningen men jag var med lite på katan även om jag var klädd i jeans. Jag inser nu hur mycket jag har saknat den träningen och träningskamrater. Gym och löpning är ganska ensamt men karate är något helt annat. Jag hoppas att jag kan få in det i kalendern. Jag får om inte annat springa till eller hem från träningen eller så kan jag springa från tåget/bussen hem innan träningen. Jag får se hur jag lyckas lösa det nästa vecka. Jag vet bara att jag inte vill ta bilen. Utan bil kommer jag upp till 10 000 steg varje dag.

Jag har också anmält mig till Vårruset. Jag har som plan (nyårslöfte) att delta i minst tre lopp under året. Jag är anmäld och tränar just för Stockholm tunnel race 25/3 och Vårruset brukar jag ju springa. Sen funderar jag över om det ska bli Midnattsloppet, Lidingöloppet eller Stockholm halvmaraton som ska bli lopp tre. Jag har testat alla och de har alla sin charm även om de är väldigt olika. Jag ska kanske ta flera av dem. Vid dessa lopp kan vi tala om logistik!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!