Kokpunkten

14 januari, 2017

Familjen har varit på ett litet äventyr: kokpunkten i Västerås.

Vi åkte till Västerås fredag eftermiddag, bodde på Clarion Collection Etage (Ni vet, den kedjan där middag ingår i rumspriset) och hängde på låset till badhuset kokpunkten idag, lördag.

Barnen, framförallt dottern, har laddat för besöket sedan vi fick det i julklapp av mina föräldrar.
Ja, vi intog då Etage fredag kväll, jag, min fru och våra barn, mina föräldrar och min bror med barn och sambo. Och ingen av de andra gästerna missade nog vår närvaro med tre uppspelta barn. Men det var rätt lugnt med gäster så det gjorde nog inte så mycket.
Middag, lite hotellhäng och sova strax efter 23.
Upp av larmet 8:00 för hotellfrukost. För min egen del var det första jag åt en croissant med nugatti (nutella fast utan palmolja) och en kopp kaffe. Bra skjuts på blodsockret. Följde upp med några mackor och yoghurt med granola och bär. Sen bar det av till badet.

Kokpunkten består i det stora hela av 4 rutch-kanor av det snabbare slaget och en större bad-bassäng med några mindre avdelningar, som en ström och en "biograf". Jag är för gammal och rädd att göra mig illa nuförtiden så jag och sonen höll oss mest kring bad-delen även om jag såklart åkte lite med fru och dotter också.
Lyckades också med ytterligare en märklig skada, nu i axeln. Att man skadar sig på kokpunkten är nog väldigt vanligt men i omklädningsrummet av ett skåp... Nja. Skulle hämta en handduk, tappade något på golvet och när jag reste mig upp drog jag baksidan av axeln rakt in i nedre hörnet av dörren så hela axeln och armen domnade av en liten stund
Hörnet träffade en nervknut eller en triggerpunkt i rotatorkuffen. Så efter det blev den ännu lugnare, åkte bara en till men eftersom varje sväng smällde rakt genom axeln var det inte värt det.

Med nöjda barn tog vi oss hemåt på eftermiddagen, plockade upp ett kvarglömt gosedjur på hotellet och krockade sånär med två grupper av rådjur på landsvägen hem. Väl hemma, när allt var upp-plockat och lite mat var i magen rann energin ut i soffan. Hade hoppats på energi till ett cykelpass i zon 2 men icke ens nära.
Jag har fortfarande ont i axeln och det har smugit sig mot framsidan men är allt bättre imorrn väntar simning på morgonen och ett brick/löp-pass imorrn kväll.

Tack ni som var med idag!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!