Belöning! Belöning?

22 januari, 2017

Nu är det endast tre veckor kvar eller rättare sagt 21 dagar! 21 dagar kvar av 100 dagars löpning varje dag. Det går ganska lätt att ta mig ut fortfarande men samtidigt har jag börjat fundera på tiden efter detta. Vad ska jag göra sen då? Jag har en tanke men jag måste tänka lite mer på den bara innan jag yttrar den för någon annan! När detta är klart ska jag se till att ge mig själv en rejäl belöning. Frågan är vad det skulle vara, något som jag ännu inte har skaffat mig. 13 februari är jag i mål och den 14 februari ska jag lösa in min egen belöning. Jag har tre veckor på mig att fundera över vad det kan bli.

Den här veckan kom jag inte bara iväg till karateträningen utan jag deltog också. Jag visste ju att det är oerhört roligt men det är bra att träna och bli påmind om det. Just nu har jag dock blåmärken på magen så det är tur att det inte är badsäsong. Jag fick vara i par med en för mig okänd person, nästan i alla fall, och jag sa att det är bara att satsa för det är jag som ska se till att det inte gör ont om du träffar. Jag sa att jag var van att slåss med X och X och då gav han järnet och jag också för den delen. Det ska bli roligt att träna karate en eller två gånger i veckan. Om jag är riktigt effektiv kan jag träna karate på lördag morgon och gymmet på eftermiddagen. Det känns som om en dag i veckan är för lite. Kanske inte rent träningsmässigt för jag tränar inte för gradering längre utan för att träningen är rolig och för att personerna som är där är trevliga. Det är lite tomt utan träningskompisar under löppassen.

Dagens löppass fick ske efter skidstafetterna men jag hade lika gärna kunnat hoppa över herrarnas. Sista sträckans första 2 kilometer hade t o m jag som knappt kan åka skidor klarat av. Jag hade nog legat i täten också för det är så tråkigt att se när de inte har promenadfart ens. Jag vet att det är taktik för det har jag lärt mig av cykelkommentatorer men som tittare är det oerhört tråkigt.

Veckans uppdrag: att fundera ut en bra belöning!!!

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!