Vägen till maraton

26 januari, 2017

Jaha, inte mycket att be för då .
Anmälan och betalning till maratonresan är nu gjord. Bara att köra på.

Maratonpremiär blir i september, så det hinner bli några genrep innan dess. Vill kunna vara riktigt säker och inte dra på mig några skador.

Min mage har ställt till med beskymmer på längre sträckor, blir väl att ladda upp med Immodium plus....

Nu under första månaden, blir det inga intervallpass, och jag joggar saaaakta. Har dragit ner betydligt på tempot. Vanligtvis ligger jag på 6:30 min/km, vid 5 och 10 km. Nu blir det runt 7:20 min/km. Ska ju orka jogga länge och långt, så det är mitt upplägg att dra ner på hastigheten.

Yngsta dottern har legat hemma i influensa, får hoppas övriga klarar sig... har klarat mig undan värre förkylningar och influensa i flera år nu. Men man vet ju aldrig..., usch och fy.

Ikväll ingen löpning, det blir bio ikväll.

Följer ett bra program, från Runners World. Dagarna jag joggar följer jag inte slaviskt efter programmet, men på helgerna blir långpassen förlagda.

Har investerat i nya skor... igen... har bytt märke, faktiskt . Och de är nu insprugna efter några löprundor. Ett par saucony omni 14, är det . Alltid haft Asics innan. Så nu ska jag alternera mellan 2 par skor och testa lite vad som känns bäst .

Taggar

löpningmaratonträningsprogram

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!