Helgmix av Kina och löpning

17 september, 2012

Lördagen blev vilodag. Igår, söndag, blev det en eftermiddagstur. Jag sprang sex kilometer utomhus. Blev så glad när jag kollade luftkvaliteten på min app på förmiddagen och såg att det stod "Good". Då är det bäst att passa på och bara köra!

Uppladdningen blev sovmorgon och hemmabrunch. Ganska tung!  Var lite småseg för det blev sent kvällen innan. Pubbesök, sen mc donalds-nattamat. Kanske inte den bästa kvliatiteten av kolhydratuppladdning, men gott och gott om energi. Helger är ju till för att njuta eller hur! Men det var tydilgen bra för jag bara flög fram. Passet tog fartlekeliknande karraktär då jag tryckte ifrån och tog i riktigt hårt ibland för att varva med lite saktare jogg. Ett riktigt bra pass. Vädret var perfekt! Lite svalare men ändå svettigt.

Imorse gick det dock inte lika bra. Hur kan benen se så lätta ut men vara så tunga?:) Ibland går det, men ibland går det inte. De gångerna kan man i alla fall försöka intyga sig själv om att det var skönt att få röra på sig en stund, för det var det väl? 5-6 avverkade kilometer. Återhämtningen blev lunch med ett gäng glada svenska tjejkompisar.

För övrigt har jag hunnit med kinesiskalektion, en hel del slappande, shopping och mycket god kinamat. En bra helg med en perfekt mix av Kina och löpning!

 

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!