Fritt fall!!!

27 februari, 2017

Nu har det gått två veckor sedan jag avslutade min utmaning att springa 100 dagar i sträck och än har jag inte kommit ut på en enda löprunda. Vad är det som händer? Det känns som fritt fall! Jag kan inte förmå mig att ta tag i det och komma ut. Det som förr var en självklarhet är nu oerhört svårt, d v s att snöra på mig skorna och ge mig ut. Det är bara några veckor kvar till Stockholm tunnel race.

Jag har i alla fall lyckats ta mig till karateträningen. Hur det är möjligt vet jag inte. På torsdagarna får jag lov att stressa hem från arbetet och på lördagarna måste jag ställa väckarklockan för att vara säker på att jag kommer iväg och inte sover över.

Lördagsträningen är det absolut roligaste på veckan. Vi är några få personer som är där varje vecka och vi har det väldigt trevlig tillsammans. Så trevligt att jag och några fler inte vill ha fler deltagare för då blir vi för många?! (Så får man ju inte säga eller tycka men jag gör det i alla fall) Det som är ett extra plus är att när träningen är avklarad är hela lördagen kvar. Tidigare har jag gått hemma och dragit benen efter mig innan jag kom mig för att göra något på lördag förmiddag men nu är det något helt annat. Alltid något!

Jag har också kommit iväg till gymmet men jag har inte sprungit på löpbandet något däremot har jag börjat vänja bakdelen med att sitta på cykel då den säsongen snart drar igång. Att sitta på en cykel i flera timmar kräver övning och då menar jag övning i att sitta och inte trampa:)

Att ha mycket på arbetet är inte någon ursäkt till att inte komma ut på en löprunda för löprundan i sig ger mig mer energi och på så sätt mer tid att klara av arbetsuppgifterna. Däremot kan jag tycka att det inte ska behövas mer än heltid för att hinna med arbetsuppgifterna. Det handlar om prioriteringar och ibland kan det kanske vara ok att inte göra allt som förväntas.

Nåja, det "nya" livet får väl börja imorgon då! Efter att ha träffat min son igår inser jag att jag måste börja ändra vissa tankemönster. Tänk hur bra jag har lyckats med uppfostran av barnen när de kan lära mig en hel del!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!