Omprioriterat!

5 mars, 2017

I torsdags insåg jag med fasa att det snart är dags för Stockholm tunnel race och jag har knappt fått på mig löpskorna efter att mina 100 dagar med löpträning var över. Jag har nu prioriterat om min träning. Efter att ha börjat med karaten igen efter flera års frånvaro inser jag att jag de närmsta veckorna måste avstå från ett av de passen för att hinna med löpträningen. Det får bli torsdagspasset som jag avstår till förmån för löpträningen.

Lördagspasset är inte lika riskabelt när det kommer till skador och så är vi samma personer som kommer och den träningen bygger på att vi arbetar i par ibland och då vill jag inte lämna dem i sticket. Dessutom kommer jag upp och har sen hela lördagen kvar och det kan behövas nu när jag ska börja packa inför flytten.

Den här veckan (fredag och söndag) blev det längre löppass och jag inser att det är det jag ska hålla på med. Korta pass i all ära men det är när 4 kilometer är avklarade som kroppen och knoppen börjar vakna. Kroppen kör på bara och om jag inte funderar över löpningen fortsätter den utan att jag behöver fundera över det. Det finns så mycket annat som jag funderar över när jag löptränar och dessa tankar kräver också längre sträckor ibland. Ibland kräver de också att jag tänker dem många gånger. Det är inte bara löpningen/träningen som måste omprioriteras! 

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!