Nyårslöften!

7 mars, 2017

Jag avgav 10 nyårslöften i år. 10 löften av lite olika karaktär. Det första och viktigaste är ett löfte som kan räknas som ett engångslöfte medan andra är löften som gäller hela året och ytterligare några är sådana som ska genomföras  några gånger. När det gäller träning så har jag bestämt att jag i år ska springa minst tre lopp. Jag har anmält mig och ska om några veckor springa Stockholm tunnel race. Jag har också anmält mig till Vårruset i Gävle. Vårruset som jag har sprungit i många år och sprungit med ett leende hela tiden, allt för att "reta" en person som en gång ifrågasatte om löpning verkligen var så roligt då inga löpare ler. Då måste jag givetvis springa det loppet med ett leende!!!

Vilket det tredje loppet ska bli funderar jag över just nu. Midnattsloppet, Stockholm halvmaraton eller Lidingöloppet? Jag har sprungit samtliga tidigare. De två första en gång vardera medan jag har sprungit Lidingöloppet 3 gånger (inte tremilen dock) Som det känns just nu skulle jag kunna springa alla tre om det bara kommer till deltagandet. Nu är det ju en hel del kostnader om jag ska springa något av dessa lopp då det kräver att jag sover på hotell. Samtidigt känns det helt ok att betala för hotell om det är i samband med ett lopp. Jag kanske inte tar alla tre men två. Midnattsloppet och ett av de andra. Vi får se.

Ett annat löfte är att jag ska våga prova/göra saker jag inte brukar göra och då i stort och smått. Hoppa fallskärm (är höjdrädd) eller borsta tänderna på ett ben eller med fel hand. Ett tag tänkte jag att jag skulle göra något varje dag men det är lätt att glömma bort det så det får bli ett i veckan för då kan jag tänka tillbaka på veckan på söndagar och om jag inte gjort något har jag tid att göra något den dagen. I ärlighetens namn måste jag säga att detta löfte har jag inte börjat med än men det får bli den här veckan. Bättre sent än aldrig. Samtidigt gör jag saker som jag inte ska göra och det ska jag också sluta med:) Tänk vad modig och präktig jag kommer att bli!!!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!