Stilspaning på Nike

18 september, 2012

I helgen provade jag kläder på Nike Store i Grand Gateway här i Shanghai. 

Vilken skillnad det är att fingra på och prova plagg irl än att spana in dem på webben. Ibland kan det vara till det negativa, vilket är den främsta anledningen till att jag så gott som aldrig shoppar på webben. Men med Nike's träningskläder blir man knappast besviken. Man vet att de levererar. Hellelulja vilka träningsplagg!

Jag provad de mönstrade tightsen som jag bloggade om för ett tag sedan. De var supertunna. Trodde att det var sådant material som inte skulle dölja någonting, som skulle få rumpan att skumpa omkring som den är. Men vad fel jag hade. Väl på satt de som gjutet. Supersköna, jättefunktionella och väldigt snygga. Hett tips!
 
Vad förvånad jag blev när jag såg en turisttröja. Trodde jag... Det var det ju i alla fall på sätt och vis, fast i ny form. Dry fit, funktionell och ganska cool. China track and field. Det var så nära att jag köpte den. Men så slogs jag plötsligt av så starka turist-souvenir-vibbar att jag avstod. 
 
Färger, mönster och fina kvaliteter. Jo, jag hade kunnat gått wild n crazy. Men jag har försökt lägga lite band påg mig när det kommer till shoppingen. Vissa månader tycker jag det kan vara bra. Det är ju helt galet hur mycket vi konsumerar. Men nästa månad, då kommer jag nog att slå till!

 

 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!