Träning, Lego och bilåkning

19 mars, 2017

Just så, träning och Lego hela dagen. Och bilåkning.

Söndagsmorgnar är simning.
I tisdags började jag få ont i Ulnar-nerven (går från nacke till lillfinger), ont i armhålan och domnade fingrar.
Samma i torsdags men mycket värre, riktigt ont och svag i bägge armarna.
Och inte var det bättre idag, förutom att jag lyssnade på kroppen och bara tog det lugnt, körde lite teknik25-or och vändningar. Kanske 1000 meter totalt.
Hoppas jag läker fort.

Hem och äta frukost, sen stack jag och sonen till Linköping där Swebrick anordnade Lego i utställning på flygplansmuseet. Fy satan vilka byggen de kan snickra ihop... Hade jag haft mer pengar att spendera hade jag också varit Legonörd men just nu för jag bygga ihop med sonen när han vill bygga eller ha hjälp. Själv föredrar jag borgar och städer medan han gillar StarWars. Aldrig fastnat för det men det mesta är ju kul att bygga och skeppen blir rätt maffiga.
Han kom därifrån med ett paket innehållandes två skepp i mellanklassen. Ett av dem hann vi (mest jag, en heldag hade då tagit ut sin rätt på 7-åringen) bygga innan mat och läggning.

Och istället för att sen titta på mästarnas Mästare stack jag ut och sprang, 15 km i zon 2 med Aslan som sällskap på halva, andra halvan på asfalt. 15/1-intervaller som gick bra förutom lite "stöt-ont" i "fel" knä sista km. Ovana hoppas jag.

Om några timmar är det måndag. Måndag kväll =trainerpass. 3*5 FPTw. Yay..

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!