Trött och lite less

5 april, 2017

Det känns att återhämtningsveckan var behövlig. Innan helgen kände jag inte så men nu när jag väl backat lite i intensitet känns det att jag är sliten, inte minst mentalt. Jag är mer eller mindre alltid lite trött i kroppen men när huvudet inte orkar med riktigt går det fort utåt.

Jag simmade igår, lite fortare än jag gjort om jag simmat själv, och allt jag tänkte på var att det var jobbigt och jag bara ville att det skulle ta slut. Jag var inte alls där mentalt. Kände inget innan jag dök i men väl i vattnet var det tungt.
Jag har lagt till mig med lite slapp simning och det är tungt att hitta tillbaks, framför allt när den inre, trötta, elaka rösten  berättar hur dålig och slarvig man är...

Jag kunde flytta dagens lätta cykelpass till eftermiddagen istället för morgonen, var skönt att få en timme till i sängen. Så efter jobbet idag blir det omkring 3 lätta mil.

Jag tror att det beror på ovanstående men sista veckan känns det som att min tid verkligen inte räcker till för att träna 8-10 pass i veckan när det är allt annat som ska hinnas med också. Jag har fått passen gjorda och egentligen utan mer tidsbrist än normalt men ändå, jag jagar träningstid igen...

Jag hoppas det ordnar sig efter den här veckan med mer transport-träning och bättre inställning när det inte är en massa annat på agendan.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!