Formsvacka!!!

14 april, 2017

Efter att jag har varit sjuk (förkyld med feber och hosta) i en vecka så är min fysiska status inte så bra som den borde vara. Det har inte blivit någon träning alls på över en vecka.  Karaten blev inställd förra helgen p g a sjukdom (både tränaren och jag) och det har inte blivit någon löpning heller. Jag sitter just nu och gruvar mig för att jag ska ge mig ut i löpspåret. Jag tror att jag hoppar över milen och springer 6:an i stället. Jag som brukar komma igång vid 6 kilometer men det är dumt att överanstränga sig i början.

Det som känns ovant är att jag är/varit sjuk. Jag var sjuk i midsommar och nu, före det hade jag inte varit sjuk sedan jag väntade min son och han blir 30 år i sommar (!) Jag tror  att både kropp och knopp hänger ihop och då knoppen har haft det kämpigt ett tag har kroppen försökt säga att det är dags att ta det lite lugnt eller så är det viktigt att båda är i någon så när harmoni. Samtidigt vet ju jag och många andra att om knoppen inte är i form kan träning få den i form. Jag har ju tränat hela tiden men när jag nu blev sjuk så var det nog någon tanke med det också.

Sitter just nu (fm långfredagen) och gruvar mig för att ge mig ut i spåret. Jag utgår ifrån, utan att veta, att det kommer bli kämpigt men vad då. Det är inte läge att klaga en dag som denna. Världens mest kända man hade det betydligt tuffare den här dagen för en herrans massa år sedan. (Hoppas ingen tar illa upp för jämförelsen:) Jag får hoppas att mitt reslutat kan bli att även jag "återuppstår"!

Veckans citat från arbetet sagt av en född i Spanien: " Varför säger vi glad påsk? Jesus dog ju"  Får fundera över det i löpspåret om jag nu lyckas förmå mig att ge mig ut.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!