Mål

24 maj, 2017

När jag säger att jag behöver mil i benen så kan man fråga sig: varför då? Jag menar, jag är inte anmäld till några lopp och har inget direkt mål med min löpning för tillfället. Faktum är att jag funderar på att inte köra några tävlingar i år utan bara springa för mitt eget höga nöjes skull. Men jag tvivlar på att jag kan hålla mig. Att sätta upp mål, pressa sina gränser och tävla mot sig själv och andra är nog alltför viktiga ingredienser. Utan tidtagning är ”springa” inget fritidsintresse utan bara ett verb.

Och det finns ju lopp jag sneglar på. Hallands Ultra var jag lite sugen på. Dels för att det verkar vara en vacker bana, dels eftersom min polare Fred ska ställa upp. Han har ett högt tonläge som vanligt och det vore kul att plocka ner honom på jorden. Men det hann bli slutsålt medan jag velade. Stockholm Triathlon har jag kört två år nu och det gör jag gärna i år också. Och så har vi ju Lidingö. Jag när fortfarande en liten dröm om att persa där men jag tror att det skulle krävas allt för mycket jobb för det. 

Nåja. Oavsett om det blir några lopp eller ej framöver så vill jag ha mina mil ändå. Om inte annat för att kunna spontananmäla mig till något om andan faller på.

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!