Bestämt mig!

18 juni, 2017

Nu har jag bestämt mig! Jag har visserligen bestämt mig för många saker och en del saker har jag bestämt mig för många gånger utan speciellt bra resultat men det jag menar här och nu är att jag har bestämt mig för att springa Lidingöloppet 15 km i september. (Det kan fortfarande bli Midnattsloppet också men det får jag se lite längre fram.

Med det valet får min sommarträning fokus på lite längre distanser och backträning. Minst 17 km på söndagarna och backträning minst en dag i veckan. Nu bor jag nära det som tidigare var I 14 och där har vi en berömd (för de som gjort lumpen här) backe som heter Åkermanskulle. Dagens löppass avslutade jag med att springa uppför slalombacken i vårt friluftsområde Helmlingby. Jag och Tila ,dotterns doberman, avslutade många pass där när hon och jag tränade tillsammans. Nu har ju hon flyttat så jag får ta backarna själv men jag vet ju att jag klarar av dem. Uppför i alla fall för det är svårare att springa nerför

Det jag ännu inte bestämt mig för är om jag ska åka till Malmö och karatelägret. Vi är två, kanske tre som åker i så fall. Jag har kommit så långt att jag bokat hotell (men kan avboka utan kostnad) Något roligt måste jag ju göra på semestern som snart är här och om jag inte åker till Malmö är risken stor att jag stannar hemma och tränar på hemmaplan bara. Lite roligt eller omväxling behöver även jag känner jag. Behöver ju inte bestämma mig än så den som lever får se som det heter!

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!