Inte alls som det skulle gått

22 juni, 2017

Det var upplagt för en bra kväll och ett skönt pass; Swimrun med sällskap av Ronny i favoritsjön Gisesjön, i södra delen av Trosa kommun.

Premiär utan våtdräkt och därmed materialtest; Triathlonlinne, löptights och liggunderlagsbitar för lite bättre flyt under kläderna.

Blev väl sådär...

Till att börja med kändes kroppen seg, men det brukar ju ordna till sig efter hand.

Dessutom höll inte min plan med flytverktyg nån högre nivå; de flyttade runt innanför de tighta kläderna och ställde till mer än de hjälpte. Att simma med liggunderlag på bröstryggen är inte att rekommendera, bara.

Ganska fort, efter bara några simningar, fick jag ångra att jag valde att köra utan öronproppar. Sjösjuk. Usch.

Och det släppte inte, utan snarare ökade, illamåendekänslan. Pulsen var alltigenom väldigt hög och jag var vid några tillfällen tvungen att stanna och gå, orkade inte springa. Vi sprang inte speciellt fort just då, men det gick bara inte att fortsätta.
Jag fick allt oftare ett ordentligt tryck i magen och trodde flera gånger att jag skulle kräkas av sjösjukan men slapp det just då.

När vi var klara efter ca 1:5 timme och den där besvikna känslan infinner sig över att det inte alls blev som det skulle fortsatte illamåendet till den nivå att det blev ett akut-stopp på vägen hem, strax innan Sjösa. Skönt att det regnade lite idag...

Trodde det var lugnt där men icke, blev soffläge hela kvällen och kräktes vidare ungefär en gång i timmen fram till småtimmarna.
Kan inte bara varit sjösjuka, jag måste ha dragit i mig nån elak bakterie...

Efter en natt där jag knappt sovit något, men inte heller varit mer dålig har jag idag en heldag i soffan, totalt energilös... Energin riktas omvarannat till TVs brutals dåliga dagsutbud och till Facebook som inte heller bjuder på mycket stimulans...

Hade ju planerat ett långpass imorrrn, midsommarafton till ära. Som det känns nu är en cykeltur till Ica ett mer realistiskt motionsprojekt för morgondagen...

Bilden på sjön är som synes inte min, jag lånar den bara

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!