Malmö avklarat!

30 juli, 2017

Så var då årets sommarläger (karate) i Malmö avklarat! 13 karatepass på en vecka. Tre om dagen måndag till torsdag och ett pass på fredagen. (I alla fall för oss som inte graderade. De som graderade gjorde det efter lunch på fredagen)

Jag genomförde samtliga pass och är mäkta imponerad av mig själv och alla andra som gjorde det. Lite stel och blåmärken på armar och ben men vad gör väl det. Badsäsongen kom ju aldrig igång i år då det har regnat nästan varje dag.

Jag tycker att karate och löpning är en bra kombination och det är många som tränar karate som löptränar samtidigt. Om jag är imponerad av oss som genomförde samtliga karatepass är det ingenting mot hur imponerad jag är av en karatekas på lägret som genomförde samtliga pass men innan första passet gav sig ut på en löprunda på 1,3 mil och samma sak efter sista passet. Tre karatepass om dagen och 2,6 mil löpning. Det är verkligen imponerande det. En från min karateklubb sprang ultralopp i Skövde mellan 18.00-06.00 i går och det är ännu mer imponerande. Jag vågar inte ens tänka tanken på att genomföra ett maraton och hon sprang mer än 6 mil.

Nu blir det några veckors vila från karaten innan terminen börjar. Jag hoppas att det går att kombinera löpning och karate med arbete men vi får se hur hösten blir. Löpningen kommer först och anmälan till Lidingöloppet 15 km är gjord så nu blir det nytt fokus. Det blev inget långpass idag då jag har en del att göra innan arbetet börjar igen imorgon. Ångestskapande måste jag säga men efter en dag har det gått över. Då finns det annat som är värre och som inte går över lika lätt.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!