Ur led är tiden

10 augusti, 2017

Jag drabbades av en klockkris nu i veckan. Min Tomtom Multi-sport som har sjungit på sista versen ett tag verkar ha fått nådastöten av regnskuren som överraskade mig under söndagsrundan. Den tål inte längre vatten nämligen. Kanske torkar den och repar sig vad det lider men det kan jag inte vänta på; jag kan inte springa utan GPS-klocka längre, det GÅR bara inte. Efter att ha googlat lite hittade jag en nyare modell av samma klocka till ett bra pris ute i Vällingby. Bara att ta fram racern och träna sig dit. Tog dessutom vägen över Ekerö hem. Vet inte hur långt det blev, jag hade ju ingen klocka...

Nu ska jag inte sitta här och göra gratis reklam för prylar igen, men någonting ska jag ju skriva om och varför inte lite konsumentupplysning. Anledningen till att jag köpte en likadan klocka är inte för att den är så himla fantastisk. Snarare är jag väl kritisk till att den bara höll i 2,5 år. Jag har till exempel haft min iphone i sju år. Däremot är det smidigt med samma märke eftersom jag kan fortsätta att logga mina pass på samma ställe och får en extra dock-sladd om det skulle behövas i framtiden.

 

Jag ska inte sticka under stol med att den svart-röda färgen spelade en avgörande roll i det här köpet. Matchar skor och hörlurar fint.

 

Själva klockan är enkel men funktionell och inte allt för dyr. Den har väl inte alla finesser kanske men jag saknar inget och den duger åt mig. Man kan simma, cykla och springa med den, dock inte under samma pass. Nytt på den här modellen är att den läser av ens puls på handleden och behöver ingen sensor över bröstet, men det är egalt för min del eftersom jag sällan mäter pulsen. 

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!