Planlöst!?

27 augusti, 2017

Ibland känns min träning helt planlös även om jag har mål med den och just nu är målet Lidingöloppet. Tränar löpning, karate och på gym men jag känner att jag skulle vilja ha hjälp av någon kunnig person så jag får ut det mesta möjliga av min träning. Nu är den ibland lite planlös som sagt var.

Helst av allt vill jag nog ha en kunnig person som pekar med hela handen och säger åt mig vad jag ska göra angående min träning. Samtidigt är det viktigt att få tag på rätt person, någon som verkligen vet vad den gör och att hitta en sådan är inte lätt alla gånger. Utbildning/titlar säger inte allt.

I veckan började karateträningen och jag väljer att gå på ett pass i veckan, i alla fall till en början. Löpningen har också fungerat bra i veckan och i helgen. Jag "trodde" efter att ha sett väderprognosen att det skulle regna idag, söndag, så jag bytte dag för mitt långpass, från söndag till lördag. Det blev terränglöpning på lördagen. Nu hade SMHI fel i sin väderprognos så jag kom ut på en löprunda även idag. Just nu är vädret perfekt för löpning. Solen skiner men det är inte någon extrem värme. Jag hoppas att det är så om en månad också när loppet går.

Veckans fundering: hur ska jag få till en "plan" med träningen som gör att jag kommer ut, utan att fundera över vad och varför. Just do it!!!

 

 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!