Haft en riktigt bra träningshelg

24 september, 2012

Jag har haft en skön och ganska lugn helg. God mat, bra träning. Det enda som saknas är höstluft. Den dosen får jag för tillfället genom att läsa andras trevliga blogginlägg. Här är det svalare, men långt ifrån sådan där kylig höstluft som gör en pigg i huvud och ben.

I lördags blev det en snabb femma på löpbandet. Har haft en ganska tung löparvecka och när jag väl klev upp på bandet hade självförtroendet dalat. Det blir som en ond cirkel. De två första kilometrarna var riktigt tunga, men sedan gick det lättare. Fjärde kilometern sprang jag på 4,2 min och den sista på 4,0. Konditionen är alltså kvar och det sitter nog mer i huvud än i ben. Den onda cirkeln bruten och endorfinerna tillbaka. Hurra! 

Igår, söndag, hade jag egentligen tänkt ha en vilodag. Men så blev det ett spontant gympass framåt kvällen. Hur skönt som helst. Körde axlar, rygg och bröst. Avslutade med 3x20 armhävningar och sedan 10 armhävningar med klapp (Kollar på Rocky ihelgen:)). 

Den nya veckan kickade jag igång med aktiv vila, en snabb promenad och nu framåt kvällen 60 minuters kinesisk massage. Kändes välbehövligt! Nu är jag superladdad för en ny septembervecka med träning, Shanghai-liv, konsert imorgon (Maroon 5), boot camp och massa annat kul. Framåt helgen får vi Sverige-besök också!

Förresten, den nya skivan var riktigt bra att springa till! Nu ser jag fram emot att göra det igen – kanske redan imorgon!

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!