Efter regn kommer solsken!!!

15 oktober, 2017

Efter en oerhört tråkig sommar vädermässigt och en höst som har gått i grått och regnets tecken var helgens väder oerhört efterlängtat. Det var nog de två finaste dagarna sedan midsommar skulle jag tro. Samtidigt är det inget minne som är så dåligt som väderminnet. Där verkar det vara som om vi minns det vi vill minnas.

Karatepasset blev av den här veckan och det känns skönt att komma iväg till en träning som är i grupp. Som löpare blir det lätt lite ensamt även om jag fortsätter att le åt alla jag möter efter min runda:)

Planeringsmässigt hade jag tänkt mig att gå till gymmet på lördagen men vädret gjorde att jag snabbt ändrade mig. När solen väl kommer fram vill jag inte gå in på ett gym utan jag valde att omprioritera till en löprunda. Den gick inte efter vägen jag tänkt mig då det var översvämning i spåret. Swimrun skulle de ha blivit om jag inte vänt om.

Samma sak blev det idag, söndag, när jag sprang i Hemlinby. Jag tänkte i mitt stilla sinne att det kanske är lika blött där i milspåret för där brukar det vara blött på vissa partier och om det har regnat så mycket innan solskenet kom var risken stor att det skulle vara en "sjö" även där så jag tänkte vara lite smart och springa 6:an och 3:an istället. Jag vet inte vad jag tänkte på för jag vet att det alltid är en sjö där efter ca 1 km om det har regnat mycket. I dag var inte något undantag så jag och några fler fick ta oss över "sjön" via skogen men vad gör väl det. Det var ju solsken och varmt hela dagen och då känns livet helt plötsligt mycket lättare.

Nu är det bara att hoppas att den lätta känslan håller i sig även resten av veckan!!!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!