Wild and crazy! (haha)

22 oktober, 2017

Efter en vecka där det inte blivit så mycket träning kände jag mig verkligen wild and crazy när jag skulle ut söndagens löptur. Jag är en vanemänniska och jag springer alltid mina "långlopp" på söndagarna. Det är då jag har tid och ork, i alla fall för det mesta.

Jag brukar också springa dem i Hemlingby, ett av våra friluftsområden, men idag orkade/ville jag inte gå och hämta bilen för att komma dit utan jag valde att springa på hemmaplan och det är ju vår fina Boulognerskog.

När jag väl började tyckte jag att jag skulle kanske göra något oväntat en söndag, d v s oväntat i träningsvärlden. Jag bestämde mig för att istället för att springa långt så skulle jag springa intervaller. 30 sek, 20 sek och 10 sek och upprepa dem under ca 30 minuter. Jag gjorde så och kände mig  väldigt wild and crazy men när jag gjort dem hade jag en bit kvar innan jag var hemma och som sagt var, jag är ju en vanemänniska så jag fortsatte att springa "långloppet" efter intervallerna. Så var det med den vanebrytande aktiviteten. Sen kan jag ju fundera över livet om jag känner mig wild and crazy för att jag ändrar i planeringen för träningen. Jag kan ju inte ens skylla på att jag har ett rikt inre liv, haha. Tänker samma tankar nästan hela tiden. (Men det är jag ju inte ensam om utan det gör många)

Nästa helg är det dammiddag så jag får kanske leva ut då istället! Sen får jag hoppas att det inte blir för mycket så jag inte orkar med träningen på söndagen. Ska nog ansöka om semester på fredagen så jag verkligen orkar med både träning och fest. Jag börjar ju bli gammal!!!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!