Ont, det gör ont!!!

24 januari, 2018

Ont, det gör ont, sjöng Lena Philipsson en gång i tiden och jag kan bara hålla med. Det gör oerhört ont att få foten söndersparkad (av misstag). Jag har tidigare skämtat med en person som är sjukskriven för en skadad fot och sagt att det är väl bara att ta dig till arbetet. Du har ju ett stillasittande arbete. Det kommer jag aldrig med att säga. Fy vad ont det kan göra i en fot.

Jag inser också att det handlar om att skynda långsamt. Jag trodde att jag skulle kunna träna på gym i måndags och börja löpträna igår men det är bara att glömma. Jag kan gå men det är bara möjligt att ha skor på fötterna under några timmar och när jag tar av mig dem får jag inte på dem igen på flera timmar. Nu tränar vi ju karate barfota men jag ska ju hem också:)

Jag inser att det nog inte blir någon löpning idag eller karateträning imorgon, torsdag. På lördag tänker jag träna karate oavsett om jag får på mig skor eller inte för jag står snart inte ut längre. Jag inser att det inte blir något långlopp på söndagen men några kilometer bör det kunna bli. Jag har ju fortfarande några månader på mig innan jag ska klara av min utmaning, att springa samtliga rundor i Hemlingby samma dag. (ca 3 mil)

Även om det gör ont så går det ju över och det gäller allt, allt går över förr eller senare. 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!