Mot målet!

18 februari, 2018

Jag hann bara bli bra i foten efter att ha skadat den på karateträningen så kom en dunderförkylning som ett brev på posten och ställde till det för träningen. Jag har inte kunnat träna någon konditionsträning på många dagar, varken löpning eller karate.

Idag, söndag, så bestämde jag mig för att nu var jag frisk även om jag hostar. Jag orkar inte vara sjuk längre. Jag måste träna kände jag för jag mår ju ännu sämre om jag inte kan träna. Jag saknar mina träningskompisar på karaten och mina löprundor där tankarna får fritt spelrum ibland. Jag är inne i en period i mitt liv där jag behöver tänka över en hel del saker så att då inte kunna springa är frustrerande.  Alltså är jag frisk från förkylningen nu.

Att löpträna centralt i en större stad innebär att jag kan upptäcka nya gator som jag inte varit på tidigare även om jag bott länge i samma stad. Jag har nu flyttat från södra till norra delen av staden och det ger också en del nya gator bara det. Söndagarna brukar vara vikta åt långpass men idag blev det inte ett tvåtimmarspass utan knappt en timme. Jag sprang på nya gator och kom hem tidigare än jag tänkt/trodde så då fick det räcka med ett kortare pass den här gången.  

Nu hoppas jag att jag inte stöter på några fler hinder i träningen för nu är mitt fokus mot mitt mål som är att springa samtliga spår i friluftsområdet Hemlingby ( ca 3 mil) och det vid ett och samma tillfälle innan Midnattsloppet i Stockholm.

Jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska få för belöning när jag uppnår mitt mål men att fundera ut vilken belöning det ska bli är nästan lika roligt som att få belöningen, nåja nästan i alla fall fast det beror ju på vilken belöning det blir:)

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!