Mot målet!

14 maj, 2018

Efter att ha tillbringat fyra härliga dagar i Luxemburg är det nu dags att börja min resa mot målet, d v s att kunna springa samtliga spår i Hemlingby, ett friluftsområde i Gävle, i en följd. Det är ett tolvveckorsprogram jag har för avsikt att följa. Jag har tränat efter det tidigare inför Stockholm halvmaraton o s v. Det enda som känns lite tokigt med det är att när jag är klar är sommaren över (!)

Det är tre obligatoriska pass i veckan och eventuellt ett extrapass om tid/ork finnes. Jag tänker mig att jag ska försöka mig på fyra pass efter den 15/6 för då är jag ledig fram till hösten. Första passet genomfördes idag och det var ett intervallpass. Det var ganska jobbig när det var så varmt. Det har varit bättre väder den senaste veckan är på hela förra sommaren.

För de som aldrig har varit till Luxemburg kan landet/staden verkligen rekommenderas. En liten stad med mycket att göra. Såg väldigt många cyklister utmed vägarna men det var inte en stad jag skulle välja att cykla i för den var ungefär som San Francisco, enbart uppförsbackar:) Jag vet givetvis att om det finns många uppförsbackar finns det lika många nedförsbackar också men när du verkligen går/springer eller cyklar känns det som att det bara är uppför. En märklig sak jag såg var att en del tog cykeln på bussen och åkte upp, klev av och cyklade nerför. Jag kan förstå tjusningen med att åka utför men att ta bussen uppför (!)

Veckans mantra för mig får bli: Nu kör du!!!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!