Shit happens!

16 juni, 2018

Jag flög ju som en vante förra helgen på långpasset. Högerknät fick världens skrapsår men det gick att fullfölja hela passet även om jag fick gå vid vissa tillfällen. Jag antar att jag fullföljde på vilja och adrenalin för i veckan har jag fått en smärta utan dess like i både knä och knävecket. Det sistnämnda har varit värst. Det har gjort så ont att det har varit svårt att gå överhuvudtaget. Det har med andra ord inte blivit någon löpning den här veckan och det kommer inte bli något långlopp heller för det gör fortfarande ont idag och imorgon söndag kommer jag tillbringa på tåg till Göteborg. Om det inte går att löpträna går det att träna överkroppen så gymmet har fått besök i veckan i alla fall. Alltid något!

Detta innebär att min 12-veckorsplanering spricker men det är inget att göra åt. Det är bara att inse att allt inte går som önskat varje gång. På det igen bara.

Samtidigt verkar det som om en olycka sällan kommer ensam. Har fått två andra tråkiga besked i veckan. Det ena rör familjen och det andra borde inte beröra mig så mycket men tyvärr gör det så. Facebook är bra ibland men samtidigt önskar jag att jag inte läst viss information. Vissa saker tar hårdare än annat att läsa tyvärr. Men jag antar att det tillhör livet. Som sagt var, shit happens och det är bara att börja om igen med träningen och det andra får jag förtränga helt enkelt.  Veckorna som kommer har jag hur mycket tid som helst att träna, nästan för mycket om det är möjligt.

Det ska i alla fall bli intressant att åka till Göteborg för att diskutera ett eventuellt nytt arbete i veckan. På arbetsfronten känns det som om möjligheterna är enorma då jag är utbildad lärare och rektor:)

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!