Shanghai-löpning efter nudlar

29 september, 2012

På eftermiddagen var jag verkligen supertaggad. Hade gott om energi, pigga ben, smärtfria ben. Ja, det mesta stämde. Men... Jag var på tok för mätt. Om jag bara hade kunnat hålla mig en timme till eller två, men det kunde jag ju inte. Träningssuget var för högt. I vanliga fall brukar jag inte ha problem med att springa ett par timmar efter måltid, men när jag ätit en portion som skulle räcka till en hel kinesisk familj så fick jag kanske skylla sig själv:) 

Har inte haft sådan håll sedan jag var nio år, joggade på Hällmyra i Söderhamn och någon lurade i mig att jag skulle springa med en sten i varje hand. Det blev åtta kilometer snabba kilometer. Vi pratar 13 km/h-fart och högre och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte oroade mig för ett nudelberg på löpbandet. Men bestämmer jag mig för något så... Jag ger inte upp. Inte med nudelskålan. Inte på löpbandet. Aldrig!

De första fyra kilometrarna var minst sagt plågsamma. Hade tänkt springa milen, men efter åtta kilometer fick det vara nog. Var rädd för en nudelolycka på bandet. De första fem sprang jag på 12,5 och de sista tre på 13,5 km/h.

Men god lunch, åtta kilometer, fredag och helg. Läget är bra fint ändå. Nästa pass fortsätter jag längre (och snababre)!

Har ni sprungit idag?

Trevlig fredag på er!

 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!