Hur svårt kan det vara?

2 december, 2018

Hur svårt kan det vara?

Nu har jag snart bott i annan stad i 2 månader och jag har ännu inte fått in några bra rutiner för träningen/löpningen.  Jag åker från Gävle tidigt på måndag morgon och åker direkt till arbetet och när det är avklarat för dagen är det en kort bilresa till affären och boendet. Sen är det becksvart ute och jag är trött efter att ha bilat i tre timmar tidigt på morgonen vilket innebär att jag somnar tidigt på kvällen.

Resten av veckan följer samma mönster, upp tidigt, arbeta och sen till boendet för att se nyheter och äta något. Efter det blir det inte så mycket mer. Ibland, men bara ibland kommer jag ut på en promenad och väldigt sällan på en löprunda. Hur svårt ska det vara att bara klä på sig och komma ut?

Det blir inte så mycket bättre hemma på helgerna heller. När jag kommer hem på fredag kväll är jag ofta trött och har svårt att komma ut. Igår, fredag, åkte jag från arbetet vid lunch för att jag skulle hinna hem till kataträning på kvällen. Hade två timmar på mig när jag kom hem och på den tiden hann jag bli alldeles för trött för att ge mig iväg. Karateträningen på lördagar blir ofta inställd och då blir det inget annat för mig heller. Men igår var det ett undantag, jag kom verkligen iväg till gymmet och det efter att jag hade tagit en promenad tidigare på dagen!

Idag har jag hunnit med en löprunda så den här helgen blev det verkligen en helg som gick i träningens tecken men det är ett undantag. Det är bara att hoppas att det håller i sig i veckan också.

Jag funderar på om jag när jag är långledig under jul- och nyår ska börja löpträna varje dag så som jag gjorde i 100 dagar tidigare. Då finns det inget alternativ utan då kommer jag verkligen ut och det oavsett väder eller humör. Om jag börjar hemma blir det lättare att fortsätta när jag arbetar också. Då blir det inte så svårt. Nu däremot verkar det vara omöjligt att komma ut vissa dagar och så vill jag inte ha det. Saknar löpningen!

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!