Livet i ett nötskal..

5 oktober, 2012

Ibland blir inte livet som man tänkt sig.. Jag har varit arbetslös i 4 månader och precis när jag började tro att jag började bli helt knäpp så har jag äntligen hittat mig ett jobb att gå till. I tisdags började jag på mitt nya jobb och i tisdags skrev vi kontrakt på vårt nya hus! På några dagar tog livet en galen vändning. Men vad skulle vi göra? Det var kanske inte den perfekta tidpunken men det var ju drömhuset.. 

Så den här säsongen kommer bli helt uppochner-vänd. Just nu tränar jag på trött hjärna och en seg kontorskropp, kanske får jag tillbaka suget och energin snart när allt börjat lugna sig. Bristen på sömn runt budgivning och kontraktskrivning börjar ta ut sig rätt men det rättar till sig det med. 

Igår var jag ute och sprang på Rya Åsar i Borås. Rya Åsar är fantastiskt fint med bra natur och väldigt kuperat. Men regnet börjar sätta sina spår i marken. Gegga och vattenpölar blir löpturens signum och på ett ställe fick vi lov att byta väg för att vägen var översvämmad. Hösten är asfaltens tid fastän det är just på hösten som man inte vill något hellre än att spara sin kropp och springa i skogen. Förhoppningsvis rinner det undan. Löpturen gick sådär, jag var trött. Men inget slår känslan när man kommer hem..

Idag är det fredag, NJUT alla! Inget slår fredagar!

 

Kram på er /Sophie 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!