Helgens pass!

9 oktober, 2012

I helgen har jag jobbat. Från att ha haft all tid i världen attt träna till nästan ingen tid alls. Hur livet bara kan förändras över en natt? Nu tänker jag inte på träningspassen jag ska göra utan nu fylls huvudet med jobb och tapeter och möbler och lån.. Underbart!

I lördags var vi ute med våra fivefingers i skogen. Fötterna försvann helt i mossan och geggan. Bara att ösa på på småstigar och låta terrängen bestämma pulsen. Ett fantastiskt (jobbigt) skönt sätt att träna. När vi kom hem fick vi duscha med skorna på.

I söndags tog vi oss en tur till Kypesjön och sprang lite backintervaller. Ett kort och intensivt pass som till och med min sambo Henrik som har tre inte så roliga diskbråck kunde köra. ca 400 m, 4 intervaller. Backen vi körde i var en riktigt teknisk backe där man fick ändra steglängden i olika partier vilket gjorde backen ännu jobbigare. Passet var en riktig plåga, men riktigt skönt efteråt. Det första passet på länge som kroppen svarade. Ett perfekt sätt att avsluta sin vecka! 

Trevlig vecka!

 

Sophie

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!