"Rehab"-helg

15 oktober, 2012

Vilken helg jag haft! 

I fredags åkte jag till en väninna i Kil för att fira hennes födelsedag. Lördagen skulle spenderas på Selma spa i Sunne. Vi kom fram till Sunne vid 14.30 och vår tanke var att vi skulle träna lite innan vi skulle slappa till oss och bada, äta och dricka vin. Vi anmälde oss till ett bodypump-pass klockan 16. Men eftersom det var så långt kvar till klockan 16 så bestämde vi oss för att köra ett core-pass klockan 15 med. Jag är en sån tjej som gillar "när det händer grejer". Så core är lixom inte min typ av träning. Men det här core-passet! Ett riktigt bra pass med bra drag och efteråt så var jag helt slut i mage, ländrygg och axlar. Tjejen i Sunne omvandlade mig till en core-tjej!

Men vänta nu? Yes. Det var ett bodypump-pass kvar. Det är nått fel på mig, för jag måste ta tunga vikter. Att köra lätt tycker jag är att slösa bort tiden. Det ska kännas. Det är skönt med träningsvärk intalar jag mig alltid. Jag gick ut hårt på ben, tog det lugnare på rygg, okej på bröst och sen fortsatte det så. Jag låg helt enkelt på gränsen på alla muskelgrupper. Jag orkade, men inte mer än så. 

Resten av dagen badade och bastade vi. Eller dom resterande 2 timmarna av vårat dagsspa. Sen avnjöt vi en helt okej middag. Jag är väldigt besviken över efterrätten (för det är ju den man längtar efter). Men totalt sett hade vi en superdag! 

Igår började träningsvärken from hell krypa sig på mig. Efter nästan 4 timmar i bilen hem hann jag stelna till ordentligt. Idag tar jag handikapptoaletten på jobbet för att få hjälp av ställningen runt om. Så här går det när man alltid ska gå "all-in". Bra Sophie. Grattis. 

Idag är det måndag och tillbaka till vardagen.

 

Ha en trevlig vecka alla! 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!