Nytt fokus

28 oktober, 2012

Åter igen har jag bytt fokus. Den senaste tävlingen var en bra genomkörare inför årets sista lopp som går av stapeln i slutet av november. Planen var från början att se SUM som ett bra långpass. Min plan är att ha två liknande långpass innan tävlingen. Jag tror att det kan behövas med tanke på att det är 161km på vandringsled/stig.
Utrustnigsmässigt har jag det mesta inför loppet. Det stora som jag saknar är en bra löparrygga/löparväst. Kravet är att man ska kunna ha med sig 1,5l vätska och diverse andra saker. Det lutar åt att investera i en ny, som uppfyller mina behov och krav. Håller på och velar mellan två olika märken, men måste bestämma mig inom någon vecka så jag kan testa den rejält innan tävlingen.

Imorgon är det åter igen transportlöpning till jobbet som står på programmet. Det ser ut som jag måste vika ner mig och sätta på mig långa tights för första gången denna höst. Eller ska jag köra 3/4-tights och trotsa kylan lite till? Det kommer förmodligen vara myggfritt, vilket alternativ jag än väljer. Just nu så känns det inte lockande att kliva utanför dörren 06.20, när det är mörkt och kallt och man vet att planen är att springa 21km minst, helst 25km. Någon som vill byta? Det är bara att fokusera på målet med träningen, Winter100 om en månad.

Bilden visar bältesspännet man får om man klarar loppet under 24 timmar. Jag ska ha det!!!!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!