En bra start på veckan

22 oktober, 2012

Förra veckan blev det inte mycket träning, mest för att jag höll på att bli sjuk. Jag klarade mig från något allvarligare, men är fortfarande lite slemmig i halsen.
Idag började jag veckan med att springa till jobbet, som jag försöker göra då och då. Mitt sällskap på vägen var tre skivor i Mp3-spelaren, två best of-skivor med Van Halen och Mötley Crüe, samt Green Days senaste album. Med andra ord, en salig blandning av glamrock, hårdrock och punkrock.
Som vanligt sprang jag med en rygga med kläder mm, inklusive lunch. Det var inte en burk soppa om någon trodde det, istället var det en bit fryst paj, som då är mer lätttransporterad. Halvvägs ungefär tog jag mig en bit mandelmassa. Har hört att en hel del använder mandelmassa som energi på löpturer och fick därför lov att själv testa. Det var lättätet och upplevdes som att det gav effekt. Vet inte riktigt om det var ett rättvisande test i och med att jag käkat frukost innan passet. Jag ska i alla fall testa det flera gånger och se om det är något för mig.
När jag rundade Södermalms östra spets och ner på Stadsgårdskajen under passet blickade jag ut över vattnet och Skeppsholmen. Samtidigt som morgonens första strålar började smeka stadens hustak drog Van Halen igång sin gamla slagdänga Jump. Livet kändes väldigt bra just då!!!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!