Flyt och oflyt kan man säga

25 oktober, 2012

Förra veckan såg ut att bli en riktig kalasvecka. Jag kom tillbaka så bra efter förlkylningen. 

På lördagen blev det två härliga träningspass. Först gick jag ut och sprang i parken och sprang i det fina vädret. Hade egentligen bara tänkt powerwalka, men den smygtävlare som jag är så hittade jag ett tävlingsmoment. Tre killar var ute och sprang motsatta varvet. Varje varv mötte jag dem på exakt samma två ställen. Det betydde alltså att vi höll exakt samma fart. Det gick ju inte för sig så det var bara att speeda på:)

Och sedan hoppade jag på bak på moppen och vi susade fram på Shanghai-gatorna bort till gymmet. Uppvärmd och klar körde jag ett styrkepass. Kvalitet framför kvantitet blev det idag. Bänkpress, flyes, magövningar med mera.

Dagen efter hade jag en onaturlig träningsvärk. Sedan kom febern och förkylningen tog om. Nu vet jag knappt om jag vågar börja igen, jag menar, förra veckan började jag för tidigt. Jag blev frisk redan efter två dagar, men inbillar mig att jag fortfarande är trött i kroppen. Vill INTE ta fler frisker nu så nu vilar jag tills den dagen jag inte står ut längre då får det vara dags.

Tills vidare susar jag fram på min nya elcykel, 30 km/h går den!:)

 

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!