Kvällens tur och nya skor

25 oktober, 2012

Finns inte mycket mer som ökar motivationen att springa än ett par nya skor. =)
Fick ett par nya skor idag som tänk ha för mängd träningen och den låga motivationen till att springa klättra upp några nivåer. Annars har denna vecka varit väldigt låg på träning. Jag är lite övertränad och om en vecka åker jag till Nice för springa ett Marathon så är inte direkt nån större mängd träning inplanerad heller.

Stack ut ganska direkt efter jobbet. Tänkte att jag skulle bara springa i lugnt tempo och njuta lite av löpningen. Första km gick på 4.30 tempo, ok inte vad jag planerade idag. Så börja trycka på för hålla 4.30 tempo, jag vet inte varför jag alltid gör så. Tänkte till lite och la klockan under jackan istället, hehe

Vart tillslut en 10,5 km runda som landa på 4.50 tempo. Måste komma på någon ny runda, efter några år kan man bli ganska less på den. Men det har blivit en bra referens runda. Kändes allafall bra att komma ut få lite luft och rensa huvudet lite.

Skorna kändes riktigt bra. Vart ett par Adidas Supernova 3. Lite mer dämpning och luftigare än mina andra.
Andra har jag fått lite problem efter längre perioder specielt distans passen. Får ta featherlighten eller adizero på kortare fart passen. Supernovan hade lite högre häl del, mot dom andra som jag är van vid som är ganska platta. Kändes lite ovant först men gick över riktigt fort. Kommer bli många mil i dom. Testa en längre runda sen efter Nice. =)

Tänkte köra lite Core sen hemma. Jag tycker det är så himla värdelöst att träna hemma.
Men tankte på att jag sonen varranan vecka borde man lära sig att tycka om det mer. 
Vart ett halvhjärtat pass som antagligen inte gjorde nån nytta, hehe. Rulla lite på foamrollern också.

Första snön ramla ner ikväll också. Första snön brukar ge lika många snöflingor som facebook statusar om att det snöar. Dags att valla skidorna! Måste på med vinterdäcken också, inte lika kul.

Nu ska jag fylla i alla Vab papper och försöka få lite sömn. Fredag imorn =)

Nedan: Skorna och försöka få en 4a åring ta en bild på en. 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!