Min last

31 oktober, 2012

Vem är jag? Är jag en renlevnadsmänniska som alltid tänker på vad jag äter och dricker. Det är jag sannerligen inte. Jag äter i princip allt! Utom en sak för tillfället, godis. Godis är min stora last i livet och då främst lösgodis. Förut på helgerna kunde jag köpa mig en påse på flera hekto och seda trycka i mig det i rask takt. Till mitt försvar kan jag säga att jag aldrig har chips hemma. 2012 har jag godislöfte att endast äta godis vid tävlingar. Kanske därför jag tävlat 8 (tror jag) gånger i år...nej, så är det inte. Jag har haft veckor då det varit jobbigt, kände suget för några dagar sedan. Borde inte suget ha försvunnit? Det har det inte, men det är klart mindre.
Vad ska jag göra om 62 dagar då det är nytt år, ska jag fortsätta med löftet eller ska jag strunta i det? Ska jag falla för frestelsen och vika ner mig? Det tål att fintänkas på.
Under hela året har jag funderat på någon belöning om jag lyckas med löftet. Jag har inte kommit på något bra än, förmodligen blir det något löprelaterat så som skor kanske? Förslag mottages varmt!
Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!