Träningsvärk efter bootcamp

6 november, 2012

När det var kinesisk holiday hade vi besök och var i Peking. Sedan blev jag förkyld. Onsdagen efter hade det gått över, men jag hade fortfarande hosta – det räckte då med powerwalks och situps, men bootcamp hade varit att utmana ödet. Men förra veckan fick jag äntligen till ett pass. 

Vi körde kettlebells så gott som hela timmen för att avsluta med lite sprintrucher med motstånd. Kettlebells är verkligen superfunktionell träning och det riktigt känns hur det stärker hela kroppen. Vi gjorde svingar, men även specifika magövningar och benböj. Dagarna efter kändes det mest i vaderna och ländryggen, två muskelgrupper som jag själv försöker stärka för att kunna och orka springa långt. Och visst ger det resultat! 

Och har man varit på bootcamp utan att känna något efter så har man inte kämpat, alla tränar efter sina egna förutsättningar så lätt kan det aldrig bli - det tycker jag är viktigt att tänka på angående all träning, träna efter just din egen kapacitet och styrka, då blir det så jobbigt som du gör det till, men kom ihåg att kämpa!

Nu är det ny vecka och nya tag!

 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!