GöteborgsVarvet satsar på stafett

4 november, 2012

GöteborgsVarvsveckan växer och utökas med ytterligare ett lopp. Nu har anmälan öppnats till Varvsstafetten som avgörs onsdag 15 maj.
- Vårt långsiktiga mål är att locka 100 000 löpare till GöteborgsVarvsveckan. Med Varvsstafetten tror vi att vi kan nå en ny målgrupp och få ännu fler att börja springa, de som tycker att 21 kilometer låter långt, men som kan tänka sig att träna för att löpa fyra kilometer, förklarar varvsgeneralen Bo Edsberger i ett pressmeddelande.
Att GöteborgsVarvet satsar på en stafett är ingen slump.
- Det är en rolig tävlingsform och vi tror att det finns ett behov av ett lopp där arbetskamrater eller kompisgäng deltar tillsammans, fortsätter Bo.
Distansen kommer naturligtvis att bli samma som för GöteborgsVarvet, men uppdelat på fem lika långa sträckor. Start, mål och växlingar kommer att ske i Slottsskogen och loppet är öppet för såväl herr- och damlag som mixade lag.
- Med underhållning, god mat och tält för deltagarna vid målområdet hoppas vi att Varvsstafetten kommer att bli en riktig fest och inspirera fler att börja träna.

Övriga lopp under GöteborgsVarvsveckan:
Stav GöteborgsVarvet torsdag 16 maj
Special GöteborgsVarvet fredag 17 maj
GöteborgsVarvet lördag 18 maj
Mellan GöteborgsVarvet, Lilla GöteborgsVarvet och Mini GöteborgsVarvet söndag 19 maj

Taggar

GöteborgsvarvetVarvsstafetten

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!