Tisdagsintervaller inomhus..

7 november, 2012

Idag är jag hungrig. Hungrig som en varg. Tränar man hårt kvällen innan så är man alltid väldigt hungrig dagen efter.

Igår var den första inneträningen i Ryahallen med Knallen. 200 m löparbana. Underbart! Första inneträningen för säsongen och vi var runt 60 personer. Vilken härlig uppslutning. Jag vet att det brukar komma upp mot 100 personer på dessa träningar. Upplägget är 20 minuter uppvärmning, sen kör halva gänget funktionell styrka och halva gänget kör intervaller, sen byter man efter ca 30 minuter. Totalt 1,5 timme träning.

Igår var det stegintervaller på schemat. 2-3-4-3-2-2-3-4 minuters intervaller med 1 minuter joggvila mellan. Det gick jättebra för mig. Jag hittde ett bra tempo och gjorde ungefär samma tider från börjar till slut. Efter 4 intervaller gick farten upp och de sista 4 intervallerna gick lite snabbare. Hur snabbt det gick är svårt att säga eftersom Garmin inte riktigt uppfunnit inomhus-GPSer än. Men varje varv gick på ca 55 sekunder.   

Nu är det dags för en stor kopp kaffe och några timmar jobb. Ikväll ska jag springa backintervaller i den fruktade Halénsbacken i Borås. Jag måste nog ladda hela dagen för den.

Ha en kanondag!

/Sophie

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!