2 veckor kvar

10 november, 2012

Jösses, vid den här tiden om två veckor är jag ute på banan i skogarna i England. Igår träffade jag som hastigast en kille som också ska springa Winter 100. Det var han som påminde om att det snart är tävling och att nerverna började göra sig påminda.

All utrustning införskaffad och har planerat vad som ska med. Energiplanen är justerad sedan TEC 100, men grunden finns där. Det är ju lite annorlunda när jag endast kan fylla på med egen energi var 4.e mil. Det innebär att kan fylla på tre gånger under hela loppet och sedan bära det  med mig tills nästa passering. Det finns tre vätskestationer mellan varje passering som jag  kommer använda mig av.

Nu är det bara planera vilken fart jag ska hålla. Det beror givetvis på vilket mål jag har.  Grundmålet är att klara loppet under 24 timmar och få bältesspännet. Sedan finns det två andra tider jag skulle vilja klara, en officiell och en hemlig som jag kan avslöja efteråt. Det vore kul att slå mitt tidigare tid på 100 miles, 21.07. Jag måste förtydliga att under 24 timmar är viktigaste målet för mig,  resten är ren bonus!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!