Rehab vecka och lite löp

11 november, 2012

Sen jag landa från Nice i Måndags har det blivit väldigt mycket strech och rehab övningar varje kväll.
Knätt klara sig bra, inget löparknä eller nåt. Men lite annat tog stryk. Men springa 28km och försöka hålla benet rakt och springa på utsidan av foten så vänta jag mig inget annat. Inte direkt något man skulle göra mitt på sommaren. Nu var det sista tävlingen på länge så bara bita ihop.

Men va tråkigt det är att bara sitta strecha och speciellt hemma. Jag gillar verkligen inte att träna hemma.
Jag åker hellre ner till gymet och strechar men nu har jag sonen denna vecka så bara gilla läget. Cykla på trainern går faktiskt mycket bättre. Men då kör jag ofta intervaller och man fullt att sysselsätta hjärn cellerna med att blockerna smärt signalerna från bennen =). 

Kört 30 min strech och 30 min lite övningar som känns väldigt löjliga, hehe
Ska försöka hålla det här nu genom vintern +. Jag har lite korta muskler, specielt baksida lår. Nu har man tid att försöka fixa det. 

 

Hunnit ut 2 pass denna vecka allafall =)
Torsdagen sprang jag 6,5 km för se hur det var med knätt. Lite små ömt men känndes bra. Ganska lyckligt att det inte var löparknä eller nåt sånt igen.

Idag vart det en 11km tur. Mesta dels lungt som jag plannerade. Tills man hamna bervid en annan löpare.
Ni vet hur det blir. Ner mot 4.05 tempo en kort sträcka. Sen sprang jag hyperventilerade sista km hem, hehe.

Var Fars dag idag också. Hade en underbar kväll med sonen. Var ute på en halvlång pannlamps tur och promenarade, kolla film mm.

Ska nog ta November ut med lättare träning. Har nog varit väldigt övertränad och inget kännts specielt kul. Men nu börjar det komma tillbaka. Man går ut för man vill, inte för man borde gå ut.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!