Den här helgen... Tack!

12 november, 2012

Vilken underbar helg! Det är var helt klart den bästa helgen på länge.. OCH jag får vakna på måndagen och känna mig utvilad.

I lördags var det shopping på schemat. Om två månader får vi tillgång till huset och då kommer vi ha 150 kvm + 90 kvm istället för våra 55 kvm att fylla upp. Jag har nu hittat mina tapeter, väggpanelen ska köpas i morgon och småplocket har börjat fylla upp vårt för tillfället tillfälig hem hemma hos mina svärföräldrar.

Efter några timmar på stan så åkte vi ut till Borgstena. Där blev det 5 km löpning innan det blev kolsvart ute och sen slängde vi oss i bastun. Jag brukar inte gilla att basta men efter en hel dag i ruskväder så var det fantastiskt skönt med ett glas rött i värmen (nej, jag dricker inte öl). Vi avrundade dagen med en galet god älgstek och ytterligare några glas rödvin.

Söndagen började med en morgonpromenad. Vi blev jagade av några kossor och hade dyngsura skor när vi kom hem, men vad gjorde det?

Då är det dags för en ny vecka och jag är laddad till tusen. Morgonlöpning på 6,5 km i morse. Kan man börja veckan bättre?

 

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!