Vinter träningen och planering

14 november, 2012

Sässongen börjar ta sig till sitt slut.

Nu är lite planering av tränings schemat och lättare pass November ut.

Vart väl ingen topen år i år heller, några tävlingar som jag ganska nöjd med (Springcross, Jubeleums maran trots omständigheterna, Engelbrekts turen mtb - mina första cup poäng, Stockholm triathlon, Stockholm halv marathon och Nice marathon att jag tog mig i mål med onda knät).


Jag slipper ju fundera ut vad jag ska få mål nästa år då jag inte fixa ett enda i år, hehe

Marathon - 3.30 (3.37 bästa)
Milen sub 40 (41.57 bästa)
Lidingö sub 2.30 (dns)

Första halvåret gick riktigt bra, sprang efter ett schemma o höll det.
Sen kom löpar knät precis innan Stockholm marathon och efter det sket sig allt ganska bra. Nån vecka tog det så stod jag på en mtb tävling fast jag knappt cyklat nåt, sen anmälan till Stockholm triathlon och lära sig crawla, hehe. Fast jag haft riktigt kul måste jag säga =).

Så håller snickrar ihop ett schema med max 10 timmar i veckan. Jag är en sån som klämmer in allt möjligt annars och det sliter ju också. Då blir det att man fokuserar mest på kvalitets passen om man bara har 10 timmar i veckan, barn veckorna kommer bara vara 5-7 timmar. Kommer bli lite fokus på Triathlon, men blir endå nästan mest löpning. Distanspassen blir dock varranan löpning (när jag har sonen) och cykel (när jag är barn fri). Har en trainer i sovrummet som cykeln står på, kanske världens roligaste men väldigt praktiskt när sonen gått och lagt sig.

November ut tänkte jag allafall ta det ganska lungt. Blir nog mest gym och simning och något spontant löp pass. Det som känns kul för dagen =)

 

 

 

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!